Bokning

Är det dags för barnkalas? 

Gör det extra magiskt genom att boka en sjöjungfru!


Det finns två alternativ att välja mellan: 

starfishsmallpngPool-party: Låt den livs levande sjöjungfrun Athiraa besöka ditt barns kalas och simma och leka med barnen. Kan arrangeras efter önskemål, såsom ansiktsmålning, snäckjakt, dela ut godispåsar mm. Passar perfekt till kalas i er egen pool eller på badhuset, men även utan vatten hemma!


starfishsmallpngHavsprinsessa-kalas: Ditt barns favorithavsprinsessa besöker kalaset i en timme som består av ansiktsmålning, sång och autografkort. Passar perfekt på barnkalas hemma. Kan arrangeras efter önskemål, exempelvis om pyssel eller present. 


Priser för barnkalas:

Första timmen: 400kr

Varje extra timme: 250kr / timme

Rese-ersättning 20kr/mil

Tillägg:
Köp en sjöjungfrugåva till födelsedagsbarnet i form av ett halsband med berlock och blå sjöjungfrufjäll, ges i en liten presentpåse: 50kr
(Obs, måste finnas i lager)

Kontakta mig för att få ett prisförslag efter dina önskemål för hur vi ska utforma just ditt perfekta drömkalas!

 

Villkor:

  • Avbokning ska ske senast 24 timmar innan kalas
  • För förstörd inventarie såsom fena, peruk och gosedjur är man ersättningsskyldig
  • Viss förflyttningshjälp kan behövas

 

Företagsbokningar

Vill du ha det där magiska lilla extra på ditt evenemang? Då kan du boka en sjöjungfru! Det finns något som passar alla. Mejla mig dina idéer så kan vi komma överens om ett prisförslag och tillsammans utforma ett magiskt och oförglömligt event! Det är viktigt att boka en kvalificerad sjöjungfru för ett så säkert event som möjligt. 

Möjligheterna är oändliga:

  Informera om havet   Föreläsning   Dela ut ballonger/godis    Sagoläsning      Simskola med fenor     Akvariumshow     Fotografering med barn       Ansiktsmålning    Välgörenhetsinsamling     Film / Tv-produktion