Mermaid Photoshoots

Fotografi är en vacker konstform och varje fotograf har sin egen unika stil så oavsett om motivet är detsamma så lägger de sin egen konstnärliga touch på den och gör den till sin egen - därför vill jag låta olika fotografer fotografera min sjöjungfru ur olika vinklar, perspektiv och miljöer - för ingen konstnär är den andre lik och varje person plockar fram helt nya saker. 

Dessa foton ger en möjlighet att se min utveckling som sjöjungfru på ett konstnärligt sätt. För dig som fotograf är jag öppen för samarbete, för dig som kund är jag tillgänglig för fotografering för marknadsföring och en del av fotograferna säljer även bilderna som prints. 


 

sweet_1png Sweet colorful photography

Min allra första sjöjungfrufotografering på en strand i Åhus en varm sensommardag 2012. Fotografen Mathilda Månsson fångar det sagolika, mjuka och drömska på ett skickligt sätt och bilderna har skänkt mig mycket glädje
http://www.sweetcolorful.se/  

palle_1png Pauline Ågren Photography

Inför mitt första lajv 2013 som sjöjungfru med mörkblå skimrande fena och spetsiga öron tog Pauline Ågren dessa vackra bilder av den vilda och lekfulla sjöjungfrun som blåser bubblor sittandes i en porlande laxtrappa i skogen.
http://paulineagren.format.com/

magnuspng Magnus Clarén Photography

Det sägs redan finnas pysslingar, troll och jättar vid Forsakarsfallet - men sedan 2016 finns det även en sjöjungfru i dess porlande fall. Med gott samarbete förverkligar Magnus sina konstnärliga visioner både i och under vatten. 
http://www.ttl-foto.se/

kenny3_1png Natureal.se

Kenny Fransson har fotograferat min cosplay av Ariel i Ystad under nationaldagsfirandet, sjöjungfrun vid havet och 2017  fotograferade vi i studio - Athiraa i blått, cosplayen Ariel i grönt/rött och konstnärligt svartvita bilder. 
http://natureal.se/

Mattias Stålberg

Mattias har lång erfarenhet av fotografering av både porträtt, djur och natur - men aldrig en sjöjungfru! 2017 ändrade vi på detta med en badkarsfotografering med en romantisk drömlik känsla, blommor och kontraster. 
0707980648

poya_3png Yung Senpai Photography

Poya Mirtorabi, en skicklig cosplayfotograf, fotograferade min cosplay av Ariel med sin dinkelhoppare på stenarna på polhemsskolan i Lund under Kodachi-con 2017 för att återskapa en havsliknande miljö i det vackra kvällsljuset
https://www.facebook.com/pg/YungSenpaiPhotography/

hikari_2png Hikari Cosplay Photography

Hikari, Sjur Lohne, är en skicklig cosplayfotograf som jag fick chansen att fotografera Ariel med! En sen kväll vid Öresundsbron, många myggbett och visst plaskande senare, fick vi många vackra bilder av min cosplay Ariel. Vid Dalby stenbrott fotograferade vi hur det gick till när piraten Jack Sparrow (Tim Larsson) träffade en sjöjungfru.
https://www.facebook.com/HikariCosplayPhoto

Morfeipng Morfei - Rob Photography

Med mytologi och poesi hittar Robert det lockande vackra i det gotiska mörkret och djupt nere i havet, sjöjungfrun får visa den otämjda och farliga sirenen inom sig där hon solar på klipporna bland dödskallar, nät och benknotor. 
https://www.facebook.com/morfeiphoto/

Luke Bridgeman

Jag träffade Luke på den engelska ön Isle of Wight under en av mina resor 2017 och han fann sjöjungfrun så intressant att han gärna tog foton, senare uppmärksammades dem och mitt besök i Isle of Wight county press. 

http://lukebridgeman.net/

mathias_2png Fotografi Af Mathias

Mathias Carlsson fångade de sista vackra solstrålarna som föll på sjöjungfrun i en änglasilhuett under en ljummen sommarkväll i Yngsjö. När sjöjungfrun dök i havet fotograferade han hennes simtag genom ett fågelperspektiv. 

http://www.afmathias.se/

alfpng Alf Jönsson

På den hundra år gamla segelbåten ts Helene, förtöjd i Ystads hamn, fotograferade vi sjöjungfrun i gammeldags marin miljö i rephögar , vid livbojar och vid rodret. Bilderna finns även tillgängliga för köp på Sjöbergs bildbyrå.
http://www.jonssonbild.se/


Korphultpng Korphult foto

Främst så arbetar fotografern Magnus med streetphotography, kontraster och svartvitt - och en dag i september 2017 applicerade han denna teknik på en sjöjungfruplåtning i en kall sjö bland näckrosorna, med vackert resultat!
https://www.instagram.com/korphultfoto/

Jonaspng Jonas Lindkvist

Journalisten på Dagens Nyheter som har öga för vackra ögonblick i rörelse har fångat sjöjungfrun i dynamisk simning då han specialiserar sig på sport och har färdats världen över för att fotografera kända och okända 

https://www.instagram.com/sportsphotojournalism/ 

 
 

Alexfpng  Alex Fehy

Alex var en av de tyska huvudfotograferna under Miss Mermaid International i Egypten, Sharm El-Sheik, och gjorde ett fantastiskt jobb i stark sol och saltvattenstänk, för att få fram vackra porträttbilder och gruppbilder.

http://www.society-magazin.de/


 
 

ChrisLpng Christian Zink / Lichtfang

Christian Zink på Lichtfang var undervattensfotograf och domare i Miss Mermaid International i Egypten, både på catwalken och i röda havet. Han instruerade, uppmuntrade och fick fram klockrent vackra resultat därefter!

https://www.lichtfang-foto.de/

layalpng  Layal Alsebai

Layal är en ung, lovande fotograf med fokus på urbana miljöer, travel och fashion. Dessa bilder togs i typisk Kristianstad-miljö framför teatern, bland annat med najaden i fontänen av Carl Milles med underbar vårbakgrund

https://www.instagram.com/layalsibaii/