Publikationer 

SVT

Video: Nils-Hugo produktion
Foto: Christian Zink (Lichtfang), Detlev Helmerich, Marielle Chartier
24 oktober 2019.

Finns på Svt Play och hade en förhandsvisning på Uppsala Internationella Kortfilmsfestval. 


En del av en miniserie kallad "Dom kallar oss" som handlar om olika subkulturer i Sverige. En gång om året träffas världens sjöjungfrur i Egypten. Alla tävlar om titeln Miss Mermaid 2019. En film av Andreas H Nilsson och Gustav Hugosson, 2019. Filmen ger en fin övergripande bild av tävlingen Miss Mermaid International och intervjuar deltagare från olika länder och Linda Ågren i egenskap av National director för Sverige och första deltagare. 

När jag simmar med fenan känner jag mig vackrare, snabbare, elegantare... Den bästa versionen av Linda kommer fram och jag får vara mig själv.


P3 Relationsradion
Isabelle Hambe & Juan Havana på Relationsradion
22 april 2019

Merverts är perverts som tänder på sjöjungfruar. Linda, känd som Mermaid Athiraa, sysslar med MERMAIDING och hon berättar om allt från merverts till hur det är brinna för ett annorlunda intresse!Allers

Foto: Cecilia Ahle
Text: Henrik Högström
2 januari 2019

Publicerad på Baaam

Det är söndag eftermiddag i Tolvåkersbadets simhall i Löddeköpinge. En liten tjej i badräkt med Ariel på magen fastnar i steget och pekar. Linda Ågren är van vid reaktionen och mån om att hålla illusionen vid liv. Så istället för att åla ur sjöjungfrufenan och byta om till tvåbent baddräkt hasar hon fram över kaklet och byter om utanför barnets blickfält.Hallandsposten

Foto: Sandra Killgren
Text: Sandra Killgren
27 december 2018

Från ett akvarium i Manchester till en bassäng i Laholms simhall. I torsdags fick jullovslediga barn chansen att träffa en livs levande sjöjungfru. Simhallen i Laholm förvandlades till en magisk och glittrig undervattensvärld när Linda Ågren, eller Athiraa som är hennes sjöjungfrunamn, hoppade i vattnet. 


Sveriges Radio

Foto: Daniel Strömberg
Text: Estrid Wagersten
27 december 2018

Från idag simmar en sjöjungfru runt i Laholms simhall. Folkhälsocenter i Laholm arrangerar idag ett evenemang där sjöjungfrun Athiraa träffar de jullovslediga barnen. 


Lokaltidningen

Foto: Christian Zink
Text: André Kvist
16 oktober 2018

Under mellandagarna kommer en tvättäkta sjöjungfru till Laholms simhall. Det är Linda Ågren eller Athiraa, som hon även kallas, som vill sprida magi. 


Deeper Blue - Freediving report

Foto: Steve Millard
Text: Steve Millard
16 oktober 2018

In the U/K we have had several mermaid aquarium shows, which are always popular and increase revenue for the aquariumsMagasinet Filter

Foto: Magnus Bergström
Text: Oskar Sonn Lindell
24 september 2018

Nr. 64

Vad gör en bra sjöjungfru? Dels ska man kunna hålla andan och simma långt under vattnet - på ett graciöst sätt. Mitt personbästa är att hålla andan i tre minuter, dyka fritt till 16 meters djup och simma 62 meter under vattnet (numera 75). Det finns en utseendemässig aspekt också,  en den handlar om att man ska ha rätt accessoarer och se så trovärdig ut som möjligt. Mycket beror på vilken typ av sjöjungfru man är. Jag, som interagerar mycket med barn, tycker det är viktigt att man har ett gott beteende och sprider glädje.  


HD

Foto: Sandra Henningsson
Text: Julia Maric
5 augusti 2018

På söndagen arrangerades Vattendagen i Ängelholm och det fanns mycket att prova på. Allt från paddling och fiske till föredrag om dricksvatten och livet i havet. Barn var också välkomna att träffa sjöjungfrun Athiraa vid Tullakrok.


Nyheter24

Foto: Henrik Nordell
Text: Henrik Nordell
10 juli 2018

CSK får en stor del av pengarna som delas ut (barnens dag), det skänks till barnavdelningen där.


Nyheter24 Ystad

Foto: Alf Jönsson
Text: Josefine Gunnarsson
6 juli, 2018

Vid tre tillfällen under löredagen blir det piratsegling med T/S Helene i Ystads hamn och Mermaid Athiraa följer med både klockan 12:00, 14:00 och 16:00.


Ystads Allehanda

Foto: Johan Persson
Text: Fredrik Sjöstrand

3 juli 2018

På lördag seglar Helene ut med en speciell gäst, sjöjungfrun Mermaid Athiraa.

– Det är första gången som jag är med på en piratsegling så det ska bli jättekul. Jag älskar att sprida magi bland barnen, säger Linda Ågren som presenterar sig som Sveriges första professionella sjöjungfru.


Expressen

Foto: Layal Alsebai, Elisa Maenhout, Alexander Golub
Artikel: https://www.expressen.se/tv/nyheter/linda-lever-sitt-dromliv-som-sjojungfru/ 

3 juni 2018

28-åriga Linda Ågren arbetar som lärare i Kristianstad, men hon är ändå mest känd för att vara Sveriges första professionella sjöjungfru.

Intresset började redan när Linda var barn – nu har hon stora planer inför framtiden. – Jag jobbar och utbildar mig för att bli en bättre sjöjungfru, berättar Linda.SVT Nyheter - Sverige Idag

Sammanfattning av Sveriges mes intressanta nyheter!

Video: Peter Wirén

8 Februari 2018

Linda Ågren från Kristianstad är lärare till vardags, men hennes fritidsintresse är det som får henne att sticka ut. Hon är nämligen sjöjungfru. Så sent som förra året var hon med i Miss Mermaid International som hölls i Egypten. Ända sen Linda Ågren såg Lilla Sjöjungfrun som barn har hon ritat och samlat på sjöjungfrur, och senare vunnit priser inom cosplay när hon spelat Ariel. Hon uppträder på barnkalas och har varit med och samlat in pengar till Barncancerfonden. I december i fjol blev Linda, eller Mermaid Athiraa som hon kallar sig, den första svensk som deltog i Miss Mermaid International.


SVT Nyheter - Skånenytt

Video: Peter Wirén
Foto: Christian Zink  (Lichtfang-foto.de)

4 Februari 2018

Linda Ågren från Kristianstad är lärare till vardags, men hennes fritidsintresse är det som får henne att sticka ut. Hon är nämligen sjöjungfru. Så sent som förra året var hon med i Miss Mermaid International som hölls i Egypten. Ända sen Linda Ågren såg Lilla Sjöjungfrun som barn har hon ritat och samlat på sjöjungfrur, och senare vunnit priser inom cosplay när hon spelat Ariel. Hon uppträder på barnkalas och har varit med och samlat in pengar till Barncancerfonden. I december i fjol blev Linda, eller Mermaid Athiraa som hon kallar sig, den första svensk som deltog i Miss Mermaid International. 


svt Programmet Sverige! om Miss Mermaid Sweden Linda Ågren

SVT - Sverige!

Video: Peter Wirén, Programledare: Fredrik Önnevall

Foto: Christian Zink  (Lichtfang-foto.de), Alex Feyh, Detlev Helmerich, Kenny Fransson, Mattias Stålbrand, Robert Morfei

3 Februari 2018

Gäst i Sverige! är skådespelaren Bianca Kronlöf. Dessutom träffar vi Linda Ågren i Kristianstad, som ägnar mycket tid åt "sjöjungfrueri" och som deltagit i den internationella tävlingen "Miss Mermaid". Vi besöker också repetitionerna av Östgötateaterns helt nyskrivna musikal om Ingrid Bergman. Programledare: Fredrik Önnevall.


Nyheter24

Foto: Katarina Ågren
Text: Henrik Nordell
22 Januari 2018

Till modeshowen kommer även sjöjungfrun Athiraa, som nyligen representerade Sverige i tävlingen Mermaid International. Linda Ågren från Degeberga är kvinnan bakom karaktären.


Thüringer Allgemeine Journal

Foto: Christian Zink (Lichtfang)

Text: Sybille Göbel

6 Januari 2018

An exclusive interview with Christian Zink, the photographer behind the underwater pictures in Miss Mermaid International, in the German paper Thüringer Allgemeine journal


Aol.

Coproduced by Flying Media, videofilmed by Detlev Helmerich 

See me swimming at *00:14 in German media

6 December 2017

Ägypten: Die 16jährige Lara Chiara Behr holte sich die deutsche Muschelkrone vor ihren Konkurrentinnen Dana Schäfer aus Norderney als Zweitplatzierte und Ansha Gebken aus Hannover auf dem 3. Mermaid-Platz. Der Miss Mermaid Contest im Red Sea Grand Hotel Sharm el Sheikh geht in die letzte Runde und noch diese Woche wird Miss Mermaid International gewählt.


Nyheter24 Kristianstad

Text: Henrik Nordell

Foto: Alexander Feyh, Christian Zink (Lichtfang-foto.de) , Detlev Helmerich

16 December 2017

I mitten av november åkte Linda Ågren från Degeberga till Egypten för att delta i den internationella tävlingen Miss Mermaid International. Hon är den första svensken som deltar i den internationella tävlingen. Nu har den blivit ett minne för livet. – Jag är en av dem som har varit mest aktiv som sjöjungfru i Sverige, så det kändes ganska klockrent för mig att representera landet, säger Linda Ågren, alias sjöjungfrun Athiraa.

Redan som barn startade hennes intresse. Filmen om lilla sjöljungfrun kom ut samma år som Linda Ågren föddes. För några år sedan köpte hon sin första fenan och sedan dess har det fortsatt med bland annat kalas och välgörenhetsevenemang. Nu varvar hon läraryrket med en karriär som professionell sjöjungfru.

– Sjöjungfrun är en bra förebild. Hon är självständig och stark samtidigt som hon är vacker. Det är en passion som har följt mig och jag trivs bra i min sjöjungfruroll. Den gör att jag kan sprida glädje till andra, säger Linda Ågren.Lokaltidningen

Text: Paola Nordgren
Foto: Christian Zink  (Lichtfang-foto.de)
11 December 2017

Hallå där - Linda Ågren, Kristianstads egen sjöjungfru som precis representerat Sverige i tävlingen i Miss Mermaid International. En ny upplevelse? - Ja ,det är många saker jag gjort för första gången någonsin under denna tävling, vi fick bland annat ha photoshoot i havet (med säkerhetsdykare såklart), vilket innebar fridykning ner på 7-8 meter, gå på catwalk i bikini, rita på scen framför publik och framförallt tävla i mermaiding och representerat mitt land. Det har varit en helt fantastisk resa med så många underbara människor, samtidigt som det har varit en spännande utmaning att vara den första som representerar ett land.

Det var första gången Sverige fanns representerat i tävlingen? -Ja, det var första gången, och det passade bra att just jag fick äran att göra detta då jag hållit på med detta länge och är en av de mest aktiva i Sverige. Och jag är nu redo att fortsätta detta arv.


P4 Malmöhus & P4 Kristianstad

Uppföljningsintervju, Intervjuare: Gustav Persson
Foto: Christian Zink  (Lichtfang-foto.de)
Text: Marita Johansen

10 December 2017

Fenor och stjärt tog inte Disneys sjöjungfru långt, men de tog Linda Ågren från Degeberga till Egypten. Över mina förväntningar, konstaterar hon. I mitten av november flög Linda Ågren från Degeberga till Sharm el Sheikh i Egypten för att för första gången tävla i Miss Mermaid International. – Det var superbra och över mina förväntningar, berättar Linda som heter Athiraa som sjöjungfru.


Kvällsposten & Expressen

Text: Lars-Olof Strömberg
Foto: Alexander Feyh, Aquarius Diving Club
9 December 2017

Linda Ågren, 28, från Degeberga jobbar både som lärare och sjöjungfru. Nu har hon hemma igen efter att ha deltagit i världens enda tävling för sjöjungfrur.

– Det var en dröm som gick i uppfyllelse, sammanfattar Linda.  I ett av tävlingsmomenten ingick det att deltagarna skulle simma med fenan. I en annan att de skulle fridyka och posera under vattnet.

Slutligen gällde det för deltagarna att posera i sjöjungfrudräkterna, samt visa upp sig i mer normala kläder på catwalken. – Jag fick höga poäng med tanke på att jag aldrig tävlat innan och tog mig hela vägen utan hjälp från någon annan.

Linda fick på köpet förtroendet att försöka ordna fler representanter till nästa år från Sverige eller Skandinavien. Det kan betyda att det kommer att hållas någon form av uttagstävling i Sverige.


Dagens Nyheter

Video: Jonas Lindkvist (Sportsphotojournalism)
Redigering: Maja Eriksson
Musik: Epidemic Sound
Videolänk
27 November 2017

Linda kan bli Miss Mermaid - I Egypten avgörs denna vecka vem som blir Miss Mermaid International och Linda Ågren från Kristianstad är Sveriges representant. Finalen hålls i Sharm Ek-Sheik 1 december. Till vardags kombinerar Linda ett jobb som lärare med att vara sjöjungfru. Jobbet som sjöjungfru innebär uppvisningar, delta i galor och event men också att lära ut hur man simmar med den stora fenan.Sverigekrysset
I samtliga dagstidningar i hela Sverige
Foto: Björn Lindgren på TT Nyhetsbyrå

Kryss: Lena Holmlund
13 November 2017


P4 Kristianstad

Intervjuare: Gustav Persson
Foto: Matilda Alborn
Text: Anna Maris

17 November 2017

Till helgen drar Miss Mermaid International igång i Egypten. Där tävlar sjöjungfruar från hela världen mot varandra och för första gången är en svensk med. Under lördagen åker Linda Ågren, eller Mermaid Athiraa som hon kallar sig för, till Egypten för att tävla två veckor i Miss Mermaid International. Där ska den bästa sjöjungfrun utses.

– Det känns jätteroligt att få träffa andra som har samma intresse. Efter resan kommer man ha kontakter och kan hälsa på sjöjungfruar över hela värden. Det kommer bli jättehäftigt.


Nyfikat

Podcast med Anders Jansson och Johan Wester, kända från HippHipp. Genom att fråga sig fram ska de lista ut gästens jobb eller hobby på ett komiskt sätt!
Foto och produktion: Karin Bäckman Berg
på Anagram
13 November 2017 -Live på Grand Hotell i Lund 
10 December 2017 - Publicering på hemsidan 

Här står vi med Linda, som gästade oss i avsnitt 8. Linda hade en väldigt märklig hobby som bland annat involverade en rullstol och en uppblåsbar snäcka - Kan ni gissa vad det är? Vi var riktiga fenor på att gissa!


Lokaltidningen

Foto: Kenny Fransson (front page), Magnus Clarén (Underwater)
Text: Paola Nordgren
17 Oktober 2017

Sedan Lokaltidningen Kristianstad skrev om Linda Ågren för drygt ett halvår sedan så har evenemangen trillat in och Linda har de senaste månaderna agerat sjöjungfru på en rad evenemang, välgörenhetstillfällen och barnkalas.

– Jag känner mig hemma i sjöjungfrudräkten så detta är såklart väldigt kul eftersom det är mitt stora intresse. Jag har dessutom gjort detta ett bra tag och har kämpat för att komma hit och förverkliga en av mina drömmer.

Med Linda Ågrens medverkan i tävlingen blir det också första gången som Sverige har en representant och arrangörerna har gjort klart med Linda att de gärna vill ha henne som ambassadör för tävlingen i framtiden.Skånska Dagbladet

Foto & Text: Catharina Nilsson
16 Oktober 2017

Det kom 75 personer vilket gav en vinst om 990 kronor. De ska skänkas till radiohjälpen och världens barn. Störst intryck på barnen gjorde de vuxna Cosplay-entusiasterna som hade klätt ut sig till kända filmkaraktärer.


Nyheter24

Foto: Kenny Fransson, Sjur Lohne, Mathias Carlsson (Fotografi af Mathias)
Text: Peggy Billefält
14 Oktober 2017

Linda har nu, vid sidan av sitt läraryrke, även jobb som sjöjungfru. Hon kallas, i sin dräkt för Mermaid Athiraa. Hon åker runt på evenemang, barnkalas och deltar i olika sorters välgörenhet.

Hon berättar att glädjen hos barnen är enorm. En gång fick hon till och med en napp av ett barn som skulle sluta med den.

– Det roliga är att dela med mig av mitt intresse och ge det som gav mig mycket glädje när jag var liten. 
 Nu ska Linda tävla i något som kallas Miss Mermaid International, som första svensken. Tävlingen hålls i Egypten och har alla möjliga tävlingsmoment.


Kvällsposten

Foto: Jens-Christian Brandt
Text: Elvira Lagerström Dyrssen
24 September 2017

Vandrande robotar, levande dinosaurier och en sjöjungfru på land – det är syner som kan möta besökaren på mässan SciFiWorld i Helsingborg. Under två dagar, 23 och 24 september, pågår evenemanget på Sundspärlan i Helsingborg.

Skånska dagbladet och Nyheter7.se

Text: Oscar Hjelmstedt
Foto: Thomas Persson
16 September 2017

Dessutom blir det tipsrunda inomhus med flera priser. Barnen kan även få ansiktsmålningar, hopp i hoppborg och träffa sjöjungfrun Athiraa.

Ystads Allehanda

Foto: Stefan Sjölund
Text: Ystad Allehanda
17 September 2017

Under dagen finns det också chans att träffa sjöjungfrun Athiraa, hoppa boppborg och få en ansiktsmålning. Alla intäkter går oavkortat till Världens barninsamlingen

Sydsvenskan

Text: Anders Högström
Foto: Patrik Renmark
12 Augusti 2017

Många festivalbesökare valde att stanna till och titta på tävlingen. Störst jubel fick kanske Linda Ågren som fick bäras upp av Stålmannen eftersom hennes Ariel-dräkt gjorde att hon inte kunde gå upp själv

Huffpost UK

Text: Linda Ågren
Video: Huffpost UK
Foto: Magnus Clarén, Kenny Fransson, Mattias Stålbrand, Luke Bridgeman
9 Augusti 2017

To me, being a mermaid is freedom. When I slip my tail on and dive in on that final breath, it’s like entering a different world. Everything is suddenly silent around you and you’re weightlessly floating or swiftly swimming.Kristianstadsbladet

Text: Kristina Wihlborg
Video: Clifford Johansen
Foto: Victor Lindstammer

4 Augusti 2017. Även publicerad i Ystad Allehanda 9/8

Jag möter henne vid soltrappan i Tivoliparken en vacker sommardag och det tar inte många minuter innan jag kan föreställa mig henne simma iväg i vattnet nedanför när intervjun är klar. För Linda är bra på att skapa den där känslan hon pratar om – och hon ser verkligen ut som en äkta sjöjungfru. Om de nu finns....
Linda har gjort mycket välgörenhet som sjöjungfru, bland annat evenemang till förmån för cancerforskning. Hon var även med på årets Barnens dag i Tivoliparken i Kristianstad helt ideellt och blev fotograferad av barnen sittandes på sin snäcka. Andra uppdrag har till exempel varit att hålla i sagostunder på bibliotek och inspirera barn på simskolor – som fått prova att simma med fena, de också.Kvällsposten & Expressen

Text: Fredrik Samuelson
Foto: Mattias Stålbrand, Kenny Fransson, Luke Bridgeman

30 juli 2017

För fem år sedan fördjupade Linda sitt intresse och började klä ut sig till sjöjungfru. Som sin sjöjungfrukaraktär Athiraa dyker Linda upp på barnkalas och andra evenemang och lär ut hur man simmar med stjärtfena och fiskdräkt. När det är som mest kan det bli några gånger i månaden.Everything mermaid

Foto: Magnus Clarén, Kenny Fransson, Luke Bridgeman
Text: Linda Ågren

26 juli 2017

Mermaids teach us to be curious, and brave, and that no matter who you are you can be strong and independent. Just look at the sirens, they can seduce men if they want to but might as well drown them - no-one can do anything against them that they don't want them to.


P4 Kristianstad

Foto & intervjuare: Matilda Alborn
Text: Anna Maris

25 juli 2017

Linda Ågren har alltid älskat vatten. Hennes favoritfärg är blått. Som sin sjöjungfrukaraktär Athiraa framträder hon på olika tillställningar och lär också ut ur man simmar som en sjöjungfru. – Jag vill att barn ska få uppleva magi. 


Skånska dagbladet

Text & Foto: Dajana Kovacevic 

24 juli 2017

–Sommarlovslediga barn och unga kunde på måndagen leva ut sin sjöjungfrudröm på friluftsbadet i Dalby. Badet fick besök av Linda Ågren, gymnasielärare och sjöjungfru.
– Det är en väldigt skön frihetskänsla att simma i vattnet så här. Många gör dock misstaget att bara sparka med benen men man måste ha med midjan och höfterna så att det blir en strömlinjeformad rörelse, förklarar Linda Ågren.Sydsvenskan

Text: Mikaela Somnell
Foto:
 Sandra Henningsson

24 juli 2017

– Jag har hållit i många barnkalas tidigare, men idag är första gången som sjöjungfrulärare. Runt tio barn och ungdomar sluter upp kring Athiraa som instruerar alla hur de får på sig sina skins. Sedan plumsar alla i, en efter en. De nyblivna sjöjungfrurna testar sig fram i vattnet och ganska snart har de flesta fått till den rätta rörelsen. Athiraa visar alla att de ska röra sig likt en våg med kroppen.

Nyheter7.se

Foto & text: Thomas Persson

27 juli 2017

Sommarlovslediga barn och unga har under några dagar under vecka 30 kunnat lära sig att simma som en sjöjungfru under ledning av sjöjungfrun Athiraa eller Linda Ågren som hon heter i verkligheten.Veberod.nu

Foto & text: veberod.nu

27 juli 2017

Det tog ett tag att få på fiskstjärten, men sen var det bara att dyka i och prova. Magmusklerna fick säkert kämpa en hel del, men under ledning av sjöjungfrun Athiraa (Linda Ågren), som såg till att alla fick möjligheten och det var många som ville testa!Isle of Wight County Press

Text: Bonnie McLaren
Foto:
 Luke Bridgeman

16 juli 2017

YOU better see it to believe it — a mermaid has been spotted off the shores of Ventnor.
Seen swimming from Ventnor to Shanklin, the mermaid in question was Mermaid Athiraa — also known as Linda Agren — who hails from Sweden.  "People are very curious when they see me swimming, and at parties I really make an effort with my costume and make-up to make the children believe they actually met a real life mermaid," she said. 

Kristianstadsbladet

Text: Lisa Axelsson
Foto 
annons: Luke Bridgeman

11 juli 2017

Vi får besök av en sjöjungfru!


Degeberga Byabladet

Foto artikel: Magnus Clarén
Foto annons: Kenny Fransson
Text: Linda Ågren
Nr. 79, juni 2017 

Idag genomsyrar sjöjungfrun de flesta aspekter av Lindas liv. Som sjöjungfru vill Linda sprida en känsla av kärlek och nostagi

Kristianstadsbladet

Foto: Tommy Svensson
Text: Leo Pettersson
10 maj 2017 

I mitten av hälsoträdgården satt Linda Ågren – kanske mer känd som Athiraa. Det är hennes artistnamn när hon klär ut sig till sjöjungfru. – Jag brukar vara på barnkalas, evenemang och välgörenhetsarrangemang. Barnen blir oftast förvånade över att se mig först, sen blir det en uppsjö av frågor om hur jag kan vara uppe på land och så, säger Linda Ågren

Nyheter24 Kristianstad

Foto och text: Henrik Nordell
15 maj 2017

En Scooby Doo-bil, en hoppborg, ansiktsmålning, fiskedamm, brandbil och mycket mer fanns på plats för barnen att roa sig med. Företag skänkte vinster till lotteriet och flera frivilliga har ställt upp för att glädja barnen. En av dessa är Linda Ågren, kanske mer känd som sjöjungfrun Athiraa / Ariel. 
– Jag hörde talas om att de skulle ordna en dag till förmån för sjuka barn och ville då hjälpa till. Jag vill göra mer välgörenhet. Om man kan sprida glädje så tycker jag att man ska göra det, säger hon.

Kristianstadsbladet

Foto och text: Clifford Johansen
18 februari 2017

Har ni sett en äkta sjöjungfru? frågar Fiskare Jansson och rullar strax därpå in Athiraa. Hon sparkar med fenan, kämpar mot nätet som är om henne, och baxnar när fiskaren kommer fram med kniven. 
– Nu blir jag sushi, säger hon och de vuxna som är med barnen skrattar. Men fiskaren (som spelas av bibliotekarien Alexander Magnusson) är snäll, skär loss nätet och låter henne bli fri. Barnen sitter andäktigt och följer dramat. Strax efter får de själva ta plats vid pysselborden och göra sina egna snäckor. Sjöjungfrun, som egentligen heter Linda Ågren och brukar ställa upp som sjöjungfru i olika sammanhang, sitter vid ett av borden och pysslar med.

Lokaltidningen

Foto och text: Paola Nordgren

Foto: Kenny Fransson
27 januari 2017

Lindas stora passion: klär ut sig till sjöjungfru -  Hon är nästan säker på att intresset för sjöjungfrur föddes redan 1989 när hon föddes. Då kom nämligen också filmen Ariel

Nyheter24 Kristianstad

Foto och text: Henrik Nordell
22 december 2016

Centralsjukhuset i Kristianstad har fått besök av Elsa från "Frost" och Ariel från "Lilla sjöjungfrun". Prinsessorna ville besöka barnen för att skänka glädje inför julen.

Ystads Allehanda

Foto: Mårten Swemark
Text: Cecilia Billgren
21 oktober 2016

En krigare från Star Wars, Elsa från Frost och sjöjungfrun Ariel. Alla var på plats när det var dags för invigning av Barn- och ungdomsfilmsfestivalen BUFF på Scala

Ystads Allehanda

Foto: Bass Nilsson
Text: Carl Johan Engvall
2 oktober 2016

Ett extra hopp för Världens barn: Arenan i Skurup hade på lördagen förvandlats till en lekplats. Det bjöds på hoppborgar, bollkastning, musik och så kunde barnen träffa livs levande hjältar från tecknad film

Skånska Dagbladet

Foto och Text: Caroline Stenbäck
25 mars 2016

MALMÖ Cosplayeventet Scinamoncon lockade ett hundratal skånska ungdomar på fredagskvällen till Arena 305 på Sorgenfri i Malmö